WordPress, Joomla és társaik

Az ingyenes tartalomkezelő rendszerek vitathatatlan térhódítása egyre nő. Számos előnye mellett a hátrányaikról sem szabad elfeledkezni. Ahhoz, hogy egy ingyenes CMS rendszer biztonságos maradjon, alapvetően két dolog kell:

01. Biztonságos tárhely: Szervereinken többszintű védelmi mechanizmus működik. Sokéves tapasztalatunk, valamint maximalista hozzáállásunknak köszönhetően tárhelyeink a lehető legjobb védelemmel van ellátva. Évről évre folyamatosan nő a weboldalak ellen irányuló feltörési kisérletek száma, ám védelmi rendszerünk évről évre egyre nagyobb hatékonysággal akadályozza meg ezen támadások sikerességét.

02. A CMS folyamatos frissítése: Fontos elmondani, hogy mit sem ér egy tárhely szintű védelem, hogy ha az Ügyfél nem frissíti rendszeresen a weboldala alatt működő tartalomkezelő rendszert. Gyakran találkozunk olyan elavult WP vagy Joomla verziókkal, amiket már-már szinte lehetetlen frissíteni. Az ilyen elavult CMS-ek a problémák melegágya. Ahhoz, hogy a weboldal tökéletesen működjön, nem szabad elhanyagolni a folyamatos frissítést!

Ha Te is WordPress-t vagy Joomla-t használsz, de nem vagy biztos benne, hogy biztonságban vagy, szólj és segítünk biztonságosabbá tenni rendszered! 

hacker

Megosztás: