Amit tudni kell a VPS szolgáltatásról

Mi az a VPS?

Egy angol rövidítésről, a Virtual Private Server-ből származik, magyarul virtuális magán szerver.

 

Mit kell tudni a VPS-ről?

Egyedi igények vagy nagyobb forgalom esetén sokan választják tárhely helyett VPS szolgáltatásunkat. Bár ár-érték arányban igen kedvező megoldásnak tűnik, sokan nincsenek tisztában ennek kockázataival. A VPS hátránya, hogy az Ügyfél gyakorlatilag egy mini szervert kap, melynek felügyeletét a VPS szolgáltató csak hardveres szinten látja el, a rá telepített rendszer felügyeletével nem foglalkozik. Ha valakinek van némi rálátása, rendszergazdai hozzáértése, akkor egy jól működő dolgot csinálhat belőle. Negatívuma azonban, hogy folyamatosan törődni kell vele, hiszen az egyszeri megépítés csak az út első lépése. Hosszú távon ez nem túl gazdaságos megoldás, hiszen a VPS-sel való foglalkozás folyamatos stresszet és munkát és így plusz költséget jelent.

 

Miben tudunk Mi segíteni?

A VPS mellé igénybe vehető rendszergazdai szolgáltatás is. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az Ügyfél megkapja a tárhely szolgáltatás kényelmét a VPS szeparáltsága mellé. Ennek keretein belül elvégezzük a VPS egyszeri telepítését és folyamatosan monitorozzuk annak állapotát. Probléma esetén elvégezzük a szükséges tennivalókat és segítjük az Ügyfelet a szolgáltatás összes előnyének kihasználásában. Ennek pontos díjáról és feltételeiről Ügyfélszolgálatunkon tudsz tájékozódni!

 

Hol találok információt a csomagokról?

Elérhető konstrukcióinkat a következő linken találod: http://mobicom.hu/vps-berlet

 

Milyen kiegészítő szolgáltatásokat vehetek még igénybe?

Ha a fenti csomagok valamelyike szimpatikus, de úgy érzed, többre van szükséged, itt tájékozódhatsz ennek feltételeiről: http://mobicom.hu/vps-kiegeszito-szolgaltatasok

Megosztás: