Programajánló augusztus első hétvégéjére

Augusztus 1-jén, pénteken már ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakája elnevezésű rendezvényt. Ezen a napon a legtöbb fürdő és strand különleges programokkal, meghosszabbított nyitva tartással, és akár kedvezményes belépőkkel várja a fürdőzni vágyókat. A látogatók az utolsó nyári hónap első napján országszerte 49 helyszínen mártózhatnak meg az éjszaka fényeinél.A pontos helyszíneket a Magyar Fürdőszövetség hivatalos oldalán találjátok meg, csakúgy, mint a meghosszabbított nyitva tartások pontos idejét.

enslogo

Szintén augusztus 1-jén lesz az első Szabadulók Éjszakája, amit a szervezők ezután évente két alkalommal terveznek megrendezni. A rendezvényhez tíz város több mint 50 szobája csatlakozott (9 vidéki és 42 budapesti helyszín), akik ezen a napon országszerte meghosszabbított nyitva tartással és 50% kedvezménnyel várnak minden szórakozni, nevetni, rettegni és szabadulni vágyó érdeklődőt. A szervezők célja, hogy a számítógépes, okostelefonos, magányos játékok helyett az élvezetes időtöltés egy olyan alternatíváját tudják ajánlani, ami egyszerre fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket, ráadásul azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a játékban részt vevő felnőttek és gyerekek számára. A csatlakozott szabadulószobák listáját itt találjátok!

enslogo

Augusztus 3-áig tart még a július 25-én kezdődött kapolcsi Művészetek Völgye fesztivál. A Márta István ötletéből mára kultusz eseménnyé érett rendezvény keretein belül a látogatók önfeledten merülhetnek el a művészetekben: udvarok, völgyzugok, utcák és falusi házak alkotnak egy utánozhatatlan miliőt. Az előző évekhez hasonlóan idén is Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend helyszíneken várják a látogatókat, ahol számos koncert és kézműves foglalkozás segítségével kapcsolódhatnak ki az érdeklődők a városok zajából, elmerülve a csodálatos fesztivál varázsában. A részletes programot és a konkrét helyszíneket megtekinthetitek a fesztivál weboldalán!

Megosztás: