Az SMTP szerepe a hírlevélküldésben

Manapság ha valaki hírlevelet szeretne küldeni, azt kétféleképpen teheti meg. Az egyik lehetőség, hogy egy direkt erre kitalált szolgáltatást vesz igénybe, a másik pedig hogy egy hírlevélküldő szoftver és egy SMTP szerver segítségével ő maga valósítja meg azt.

Mik a hírlevélküldésre kitalált szolgáltatás előnyei és hátrányai?

A legnagyobb előnye mindenképpen az, hogy már készen van, és így nem kell vele pluszban foglalkozni, mindössze kifizetsz érte egy adott összeget, és már használhatod is. Azonban ebben rejlik a legnagyobb hátránya is, hiszen – mivel egy kész rendszert veszel meg akár számodra szükségtelen extrákkal – jóval nagyobb költséggel is jár, mint a saját megoldás.

Mik a hírlevélküldő szoftver és az SMTP szerver előnyei és hátrányai?

A szolgáltatással szemben ez jóval alacsonyabb költségekkel jár, ami mindenképpen a pozitívumok listájára írható. Hátránya viszont az, hogy a megfelelő működéshez az elején jól és precízen kell beállítani. Mi azonban ezt is előnnyé tudjuk kovácsolni, és sokéves tapasztalatunk alapján szívesen segítünk a beállításnál.

Mi a különbség a két megoldás között?

Lényegében a különbség akkor mutatkozik meg, amikor nagyobb mennyiségű hírlevelet szeretnénk kiküldeni, ugyanis havi 10 000 kiküldött e-mail esetén már olcsóbb megoldásnak mutatkozik a saját rendszer használata.

Hogyan teheted ezt a lehető leghatékonyabbá?

Egy jól beállított és megfelelően konfigurált SMTP szerver segítségével.

smtp logo

Kire célszerű ezt bízni?

Mindenképpen egy olyan cégre, amely nagy tapasztalattal rendelkezik az SMTP szolgáltatás terén. Amennyiben ugyanis az SMTP nincs megfelelően beállítva, a kiküldött levelek csak lassan fognak célba érni, vagy akár el sem érnek a címzetthez. A rosszul beállított SMTP következménye lehet az is, ha hírlevelünk a SPAM-ek között landol.

Miért az smtp.hu?

Mert nemcsak hogy sokéves tapasztalattal rendelkezünk az SMTP szolgáltatás terén, de mi számos olyan beállítást alkalmazunk, ezer meg egy tippel és trükkel karöltve, amiknek segítségével szerethető, stabil SMTP-tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

 

Megosztás: