Hírlevélküldő szoftverek saját SMTP-vel

Manapság már számos hírlevélküldő szoftver érhető el hazánkban és nemzetközi szinten egyaránt, így nincs túl nehéz dolgod, hogy ha egy ilyen megvásárlását fontolgatod.

Melyiket érdemes választani?

Nemzetközi szinten az Interspire az egyik legkedveltebb hírlevélküldő szoftver, hazánkban pedig a Webgalambot használják a legtöbben.

Mi kell még a hírlevélküldéshez?

Mindegy, hogy melyik szolgáltatót, illetve melyik szoftvert választjátok, mindenképpen szükségetek lesz a működtetéshez egy tárhelyre is. Arra azonban mindenképpen érdemes figyelni, hogy a kiszemelt tárhely alkalmas-e a szoftver üzemeltetéséhez – erre a szolgáltatónál okvetlenül kérdezzetek rá. Ha szerencsétek van, és sikerül jó szolgáltatót találnotok, akkor a szoftver telepítésében is segíteni fognak Nektek.

Csak ennyi?

NEM. SMTP szolgáltatót is választani kell annak érdekében, hogy valóban sikeres legyen a hírlevélküldés.

smtp logo

Mire kell figyelni az SMTP szolgáltató kiválasztásakor?

Elsősorban arra, hogy kifejezetten hírlevélküldéshez javasolt SMTP-t használjunk. Nagyon sokan esnek ugyanis abba a hibába, hogy a legolcsóbb SMTP szolgáltatót választják, és így a kiküldött leveleik gyakran a SPAM-be mennek. Tehát ha már jó szoftvert és megfelelő tárhelyet választottunk, akkor nem érdemes ezen spórolni, hiszen akkor az egész erőfeszítésünk hiábavaló.

Miért ajánljuk az SMTP.hu-t?

Mert itt elérhető a Hírlevél SMTP csomag is, ami olyan szuperül lett kifejlesztve, hogy garantálni tudjuk, valaki más SPAM-elése miatt a Te e-mailjeid nem fognak a SPAM-be menni.

SMTP.hu szolgáltatásunkkal a múlt heti Invitel Innomax Díjátadón a kisvállalati kategóriában sikerült az 1. helyet megszereznünk. Kell ennél több bizonyíték, hogy miért érdemes minket választani?

Megosztás: