Hány informatikus kell egy RAM beszereléséhez?

A történet úgy indult, hogy az új kolléganőnknek (erről majd később) rendeltünk egy nagyon szép, vékony laptopot. Azért szerettük volna, ha erőforrásban sincs hiány, így 8 GB memóriával kértük. A meglepetés a kiszállításkor ért minket, amikor is kaptunk egy laptopot és egy külön dobozban plusz 4 GB RAM-ot. Egy informatikai cégnél ez azért nem okozhat problémát…Így a feladatot gyorsan lepasszoltuk a legifjabb kollégának. Fogta is a csavarhúzót annak rendje-módja szerint. Gondosan szétszedte a laptopot, majd megpróbálkozott a memória beszerelésével. Amikor már negyed órája ült és gondolkozott felette, elkezdtek a többiek köré gyűlni és megnézni, mi lehet a probléma?

Elég mókás látvány, amit 5 férfi gubbaszt 1 laptop fölött és elmélkedve nézik. Hány informatikus kell egy RAM beszereléséhez?

Az igazat megvallva igencsak sok, ha 2 x 4GB memóriát szeretnének beszerelni egy 1 memória slottal rendelkező laptopba. Azért próbálkoztak, összedugták a fejüket. De a feladat sajnos megoldhatatlannak bizonyult…

IMG_1712

Megosztás: